Най-характерното последният месец на годината е,  че той ще бъде

...
Най-характерното последният месец на годината е,  че той ще бъде
Коментари Харесай

Хороскоп за месец декември

Най-характерното последният месец на годината е,  че той ще бъде един от найуспешните за годината и огромна част от зодиите ще приключат сполучливо една изпълнена с приятни и не толкоз приятни прекарвания. Много от нас ще си създадат равносметка за миналата година и в последна смветка ще осъзнаят, че тя не е била чак толкоз неприятна във връзка с духовното съзряване и осъзнаването на значимите неща в живота и целите, върху които би трябвало да работим, зад а реализираме още по-големи триумфи идната година.

Декември ще бъде единствено подготовка за сполучливото начало на идната година, която ще бъде в действителност неповторима с опциите и приятните прекарвания, които чакат единствено тези от нас, които интензивно търсят, изобретателни са и са адаптивни към бързо изменящата се среда. 2019 ще бъде годината на изпълнените стремежи за няколко зодии, тъй че проверете сами какво ви чака в последния за тази година месец, който се явява преход към новата година, тъй като хубавите неща занапред предстоят и те ще стартират да се случват!

Месечен хороскоп за декември Овен

Годината на кучето е покрай края си, само че представителите на зодия Овен, все едно шанса няма да ги остави. През декември представителите на вашият зодиакален знак, ще бъдат изпълнени с жизнеспособност и сила и ги чакат доста нови срещи, както и не малко любовни завършения. 

Сега е извънредно значимо, във вихъра от събития, да не пропускате този човек, от който се нуждаете. Също по този начин се предлага да отделяте повече време и внимание на външния си тип, както и за самоусъвършенстване и скоро ориста ще ви възнагради за вашите старания. Здравето през този месец, няма да ви подведе и през новогодишните празници ще изглеждате зашеметяващо.

Любов и семейство

През декември, множеството любовни романи, ще имат временен темперамент. Само някой от вас, ще имат задоволително шанс, с цел да срещнат същинската си обич и това ще се случи доста ненадейно. Тези които имат непрекъсната връзка отдавна, би трябвало да се пазят от измяна или изменничество, може би противника или съперницата се крият наоколо и чакат своя час. Сега би трябвало просто да поговорите с обичания човек, за страховете си и да прекарвате повече време дружно. В фамилните двойки, в този момент ще царува цялостно успокоение и естетика, а и множеството представителите на вашият знак, в този момент ще бъдат заети с приготовленията към Нова година. Преди идването на празниците, се пробвайте да уредите старите различия и да разрешите проблемите, които от дълго време ви вълнуват. Опитайте се да извършите всичко, без писъци и кавги, тъй че фамилията да влезе в новата година заедно и устойчиво.

Кариера и финанси

През декември, няма да има потребност да концентрирате цялото си внимание върху работата и да се стремите към прогрес в кариерата. В този интервал, не се планува някакво покачване или невероятна финансова облага, тъй че би трябвало да забавите малко темпото и да се погрижите за нервите си. Все отново, за вашите старания, най-вероятно ще заслужите подучване от шефовете и материална премия. Може би ще спечелите малко пари или ще получите подарък от околните. Въпреки това, е целесъобразно да бъдете рационални и да не харчите пари за неща, без които е допустимо да минете.

Здраве

Въпреки обстоятелството, че на открито към този момент е студено, здравето ви ще бъде съвършено. Сега не би трябвало да се страхувате от обостряне на хроничните болести, прочувственото ви положение ще е обикновено и даже настинките, които толкоз елементарно може да пипнете в този интервал, ще ви подминат. Възможно е даже да се отървете от предходните здравословни проблеми - гърбът ще спре да ви боли или тежестта в краката ще премине.

Месечен хороскоп за декември Телец

През декември множеството представители на зодия Телец, ще избират да не изразходват прекалено силата и силите си и да водят постоянен метод на живот. Сега в дейностите ви, ще се следи известна заспалост, което от своя страна ще се отрази на хода на събитията. Ако съществено възприемете тази обстановка и се отнесете към това метафизичен и малко иронично, ще може умерено да преживеете зимата и да посрещнете пролетта с нови сили. Каквито и компликации да срещате по пътя си в живота, пробвайте се да покажете устойчивост и самообладание.

Любов и семейство

Любовта, ще тлее с мек пламък в сърцата ви. Сега пристрастеността и нежността, ще са сменени от успокоение и умиротворяване. Представителите на вашият знак, ще бъдат в едно мечтателно и леко меланхолично въодушевление и последователно ще се оживявате до

пролетта. Няма нищо неприятно в това положение на нещата, възприятията ви ще бъдат приглушени краткотрайно. Постоянните ви връзки през декември, също ще се развиват умерено и спокойно, в случай че не се сърдите за дреболии. Повечето представители на вашият знак, са доста рационални и консервативни по природа и надали, ще основават съответни конфликтни обстановки или прекъсват взаимоотношения, които са били тествани във времето. Сега, ще се съпротивлявате против всевъзможни типове промени.

Кариера и финанси

В професионалната сфера, не се чакат основни промени. Декември ще ви даде чувство за успокоение и непоклатимост, нито замайващи победи, нито стремителни рухвания, този месец не се чакат. Всичко, което се случва към вас през този интервал, се предлага да приемете за даденост. Каквито и ексцентрични решения да взимат шефовете ви или колегата, не би трябвало да нарушават равновесието и спокойствието ви.

В началото на зимата, не си заслужава да предприемате някакви съществени стъпки и да напускате работното си място. Основната причина за такава стъпка, може да бъде единствено ниската заплата. Въпреки това, утежняване на материалното ви положение през декември, е малко евентуално. Здраве В края на 2018 година, би трябвало да балансирате загубата си на сила и натрупването и. Именно с помощта на спазването на физическо и психическо равновесие, ще ви разреши да избегнете нервното свръхнатоварване и проблеми с другите вътрешни органи.

Месечен хороскоп за декември Близнаци

Най-успешният и удобен интервал за представители на зодия Близнаци, ще бъде средата на декември. Позицията на планетите, ще способства за самоусъвършенстването и откриването на нови качества във вас, което на собствен ред ще спомогне за възстановяване на финансовото ви положение. В края на декември, ще преживее прочут спад на силите, предизвикан от неналичието на вътрешна сила. Като цяло, представителите на вашият зодиакален знак, ще им се отдаде да употребяват всички удобни аспекти на този месец, при верен и деликатен метод.

Любов и семейство

По отношение на любовните връзки, декември не дава обещание нищо изключително. През първата половина на месеца, не е желателно да стартирате нови връзки, за това е поподходящ края на декември. Що се отнася до тези в непрекъснати връзки отдавна и фамилните двойки, то атмосферата ще подготвя към помиряване и естетика във връзката. Простете на своя обичан човек и околните си, всички обиди и те на собствен ред, ще ви простят всичко. Опитайте се да извършите каквото би трябвало, с цел да влезете в идната година, освободени от негатива. Усилията ви безспорно, ще дадат позитивен резултат. В края на месеца, може да извършите фамилно пътешестване, което също ще послужи за помиряване и подсилване на връзките.

Кариера и финанси

Що се отнася до бизнес сферата, през декември се предлага да отложите служебните пътувания. Предупредени сте, че те ще бъдат доста сложни и е малко вероятно да ви донесат наслаждение или изгода. От втората половина на месеца, нещата ще стартират да потръгват напред, изключително във финансов проект. До края на декември удобната позиция на планетите, ще повлияе на вашата орис и ще помогне да се разрешат всички проблеми. Тези, които се занимават с изкуство, ще имат специфичен триумф. В края на месеца представителите на вашият зодиакален знак, може да се почувстват изтощени, по тази причина се пробвайте този интервал да планирате ваканцията си. Преди Новогодишните празници, може да се отправите на туристическо пътешестване, което ще бъде доста положително решение.

Здраве

За да избегнете напрежението и други остри болести, би трябвало вярно да разпределяте силите си през декември. Както бе маркирано нагоре, в края на месеца енергийният ви капацитет ще намалее, заради което в този интервал не е целесъобразно да се натоварвате. Особено внимание би трябвало да обърнете на положението на бъбреците и жлъчния мехур. Разнообразните водни процедури и сауна, ще ви оказват помощ да възстановите жизнеността си.

Месечен хороскоп за декември Рак

Декември 2018 година, ще премине за представителите на зодия Рак, малко монотонно и по един измерим метод. Вероятно до края на месеца доста от вас, ще се почувстват изморени и апатични, което от своя страна може да засегне връзките с околните. Най-благоприятният интервал за работа и подготовка за Новата година, ще бъде първата половина на декември. От втората половина на месеца, може да размишлявате и анализирате резултатите от работата си и да си почивате. Препоръчително е също, този месец да бъдете по-внимателни по време на работа. Не си позволявайте да се отпускате прекалено много, защото сътрудниците надали ще желаят да поемат работата ви и шефовете няма да бъдат удовлетворени от това отношение.

Любов и семейство

За вас, декември ще бъде един от най-успешните месеци във връзка с любовните връзки. Много от мощната половина на знака, ще решат този месец да предложат ръката и сърцето си на втората си половинка. Представителките на женската половина, може би, ще продължат да мислят доста деликатно, преди да се съгласят. Кавги и спорове през декември са малко евентуални. Може умерено да се насладите на връзката си в навечерието на зимните празници. Тези, които към този момент са се обвързали в брак, в този момент ще слагат фамилията и децата на напред във времето. По това време околните ви хора, ще могат да видят във вас най-хубавите ви качества, вашата обич, деликатност и накърнимост. Други от вас, до изнемога, ще се занимават с подготовката за празниците, само че фамилията, ще им помогне в това.

Кариера и финанси

Работили сте добре през годината и през декември, ще може да си позволите къса отмора. Основното нещо е да не се отпускате прекалено много, този месец ще имате помалко работа, само че към момента, ще има проблеми, които ще изискват неотложно разрешаване. Препоръчително е в този интервал, да дадете най-хубавото от себе си, тъй че по-късно да нямате проблеми. Отношенията в колектива до края на годината няма да бъдат уредени и обстановката, ще продължи да бъде напрегнатата до края на годината. Струва си да бъдете бдителни във връзка с съдействието и да проверявате връзките си, допустимо е някои от вашите партньорит, да са нечестни и заради това да пострадате. От позиция на финансите, би трябвало да бъдете рационални и да разпределяте вярно средствата си.

Здраве

През декември най-уязвимо ще бъде, прочувственото ви положение. Сега представителите на вашият зодиакален знак, ще бъдат доста чувствителни и всяка неволя на работното място или у дома, може да аргументи огромни вреди. В рисковата зона са, сърдечно-съдовата система, гърлото и черния дроб. Въпреки че като цяло, ще се отнасяте съществено към здравето си и ще вземате защитни ограничения.

Месечен хороскоп за декември Лъв

Последният месец на 2018 година, дава обещание да даде във връзка с любовта, доста запознанства, което може да промени живота на някой от представителите на вашият знак. През декември, ще имате доста шансове да срещнете сродната си душа, само че що се отнася до кариерата, тук се чака тишина и успокоение. Този месец е добър, за интелектулно развиване, в този момент елементарно ще ви се отдава образованието. В този интервал, би трябвало да обърнете особено внимание на избора си, на дарове за родственици и другари, по-добре е да обмислите този въпрос авансово, защото този месец нараснали финансови доходи не се чакат. Сега би трябвало да помните за икономията, а след празниците отново ще имате средства за битие. Също по този начин през този интервал е належащо да избягвате споровете и да не си разваляте настроението пред Новата година.

Любов и семейство

В любовната сфера, ще бъдете извънредно щастливи. Сега ще почувствате благоволението на ориста, която ще ви обезпечи доста приятни изненади. Декември, ще бъде подобаващ за брак. Връзките, основани този месец, дават обещание да бъдат доста мощни и трайни. Определено е допустимо да срещнете някой, който сте чакали през целия си живот. Двойките в този интервал, ще се радват на мир и непоклатимост. Често представителите на зодия Лъв, демонстрират импулсивния си темперамент, само че в този момент, нито кавги, нито кавги, не се чакат. Използвайте удобния миг, с цел да уредите всички различия и да възстановите изгубената естетика.

Кариера и финанси

Както беше маркирано нагоре, в професионалната сфера, ще има мъртвило. Но все пак финансовото ви положение, може да се назова устойчиво и парите ще ви бъдат изцяло задоволителни за заслужен живот. Впрочем, няма да попречи, да покажете нерешителност, защото има опция да извършите огромни и недомислени покупки. Опитайте се, да не вземате заеми този месец, целесъобразно е да посрещнете Новата година без задължения. Най-плодотворен и сполучлив декември ще бъде за тези представители на вашият зодиакален знак, които се занимават с научна или интелектуална работа. Вашият труд, без подозрение ще бъде оценен от шефовете.

Здраве

Само здравето ви, може да наруши хубавата обстановка през декември. В този месец съществува риск от приемане на забележителна контузия или тежка простуда. За да избегнете проблемите, целесъобразно е да бъдете деликатни, изключително когато работите с електрическо съоръжение и в кухнята.

 

Месечен хороскоп за декември Дева

През декември 2018 година по-голямата част от представителите на зодия Дева, ги чака смяна за по-добро. През първите седмици на този месец, събитията ще ви оказват помощ да решите остарели проблеми. Възможно е в този момент, да имате късмет да подобрите финансовото си положение. В началото на декември, ще съумеете да уредите битовите проблеми, да се преместите или да закупите неподвижен парцел. В този интервал, всяко начинание на представителите на вашият знак, ще бъде положено на солидна основа. До края на месеца, ще забележите забележителен прогрес. Някои от вас, този месец ще извърнат повече внимание на външния си тип, може би ще решите да измененията имиджа си.

Любов и семейство

По отношение на любовта, ориста ще ви даде многочислени вероятности за развиване. Сега ще имате опция да сключите постоянен брак с избраника си, изключително в случай че към този момент сте дружно от известно време. Онези представители на вашият знак, чиито връзки в този интервал занапред стартират, е добре по-често да се срещат един с различен в домашна конюнктура и да се опознават, в изискванията на всекидневието и атмосферата на уюта. Семейните през декември, си коства да извърнат повече внимание на децата. Опитайте се да покажете на подрастващото потомство, че сте постоянно на тяхна страна и може да им помогнете да разрешат проблемите си. Ако смятате, че детето крие нещо от вас, говорете за това искрено.

Кариера и финанси

В края на 2018 година, би трябвало да поемете самодейността на работното място, това ще спомогне за триумфа на всички инициативи този месец. Може би, тъкмо в този момент ще бъдете в положение прелестно да изненадате другите с гения и уменията си. Съществува и опция за щастливо стичане на събитията, в което ще може елементарно да получи това, което желаете. Някои от представителите на вашият знак, ще имат задоволително шанс, с цел да се повдигнат в кариерата. Ако желаете да измененията мястото си на работа, бъдете готови за това, че актуалните ви шефове няма да желаят да ви пуснат просто по този начин и ще препятстват на проектите ви. По отношение на финансите, ще извършите забележителен скок. Средата на месеца, ще бъде удобен за вложения, както и за разкриване на личен бизнес. Най-вероятно, ще може да изплатите старите си задължения и да посрещнете Новата година със спокойна душа.

Здраве

Не би трябвало неразумно, да се отнасяте съм вашето здраве. През декември, ще бъдете доста уязвими и да хванете съществено заболяване, ще бъде доста елементарно. Ако възнамерявате да отидете в чужбина по време на Новогодишните празници, целесъобразно е да ревизирате какви болести са публикувани в тази област и да извършите подобаващата имунизация. В останалата част, ще бъдете застрашени от отмалялост или от хронично заболяване.

Месечен хороскоп за декември Везни

През декември 2018 година, представителите на зодия Везни, би трябвало да забавят активността си и да отделят време за самоусъвършенстване. Време е да обобщите миналата година, да помислите, над това, какво ви се е отдало да постигнете и в каква посока си коства да продължите. Тези от вас, които са работили настойчиво, в този момент ще се радват на плодовете на своя труд и ще могат да изпълнят своите фантазии.

 

Вероятно този месец, ще имате опция да получите покачване. Вярно е, че може да имате и компликации от фамилен темперамент, заради несъразмерната си обич към свободата. Но също по този начин е допустимо, поради грешките си, да загубите към този момент извоюваните позиции.

Любов и семейство

В края на зимата, се пробвайте да внесете във връзката си повече развлечение и игра. На помощ, ще пристигна вашето естествено обаяние и креативна жила. Сега постоянно би трябвало да показвате на колегата си, вашите усеща и по-често да се възхищавате от вашият обичан, той сигурно ще оцени това. Очаква ви непоклатимост и комфорт в връзките, като се изключи дребните проблеми, които се появяват във всяка двойка. През този интервал, може да се заемете със основаването на фамилен уют. Да се скъпите за това, не би трябвало, всички разноски бързо ще се изплатят. В края на декември, може да зародят различия в фамилните връзки, основаващи се на разпределението на отговорностите, само че в последна сметка, ще може да се споразумеете за всичко.

Кариера и финанси

В професионален проект, ще се чувствате много уверени. През декември, може да започнете нови планове и да установите по-близки връзки с вашите началници. Благодарение на своята подготвеност и професионализъм, ще успее да реализирате обещаващи хрумвания и доста да подобрите делата на компанията, в която работят. Въпреки това, не всичко може да се окаже толкоз безпрепятствено. В края на месеца, би трябвало да бъдете по-резервирани в изказванията и да избягвате обществено да критикувате началниците си. В противоположен случай, всяка дума ще бъде предадена на шефовете и по-късно, може да платите висока цена. В останалата част, доста време и старания ще изразходвате за преустрояване на дома. До края на годината е желателно да решите всички битови проблеми, с цел да посрещнете Новата година със спокойна душа.

Здраве

През декември, би трябвало да се погрижите за храносмилателната си система, в случай че е належащо, да променете диетата си към по-правилна и уравновесена. Също по този начин, в този интервал уязвим, ще бъде гръдният панер, по тази причина избягвайте травми в тази област. В същото време се предлага, да следите за ежедневния си режим и да не забравяте за физическото натоварване, най-малко минимално.

 

Месечен хороскоп за декември Скорпион

В началото на зимата, представителите на зодия Скорпион, ще би трябвало деликатно да наблюдават за своите изказвания. Трябва да сте предизвестени, че в този момент емоционалността ви, ще бъде прекомерно огромна, което може неподходящо да засегне работната среда и взаимоотношенията с другите. Този месец, ще бъде потребно да възстановите старите си запознанства, защото те ще ви бъдат потребни към края на интервала. В същото време, е целесъобразно да гледате на нещата действително и да не живеете в свят на илюзии, макар че през декември това ще бъде сложна задача.

Любов и семейство

Поради трудовото натоварване, може да имате проблеми в персоналния си живот. Възможно е по огромна част от годината, да е била белязана от напрежение в връзките и декември няма да бъде изключение. Независимо от това, обстановката ще се усъвършенства

доста към края на месеца. Ще имате доста благоприятни условия, да извършите живота си по-добър. Въпреки това, не си коства да се втурвате незабавно в любовни завършения, може би новият ви фаворит няма да остане дълго в живота ви. Една от аргументите може да бъде несъразмерната ви обич. Семейните представители на знака, този месец би трябвало да извърнат повече внимание на децата. Ако те усещат вашата поддръжка и утвърждение, доникъде на декември, ще ви зарадват с триумфите си.

Кариера и финанси

По време на работа, множеството от вас, ще дават всичко от себе си, с цел да се покажат в най-хубавата светлина. Представителите на зодия Скорпион, в действителност ще могат да съумеят заради своето обаяние и прелест. Ако зародят непредвидени компликации и не може да се справите с тях сами, не се опасявайте да потърсите помощ или съвет от авторитетни хора. Този месец може да употребявате каквито и да е средства (поне легитимни), с цел да достигнете професионалните си цели. Отношенията в колектива, също дават обещание да се подобрят. Ще съумеете да постигнете всичко по почтен метод, което ще провокира единствено почитание и удивление в сътрудниците. По отношение на финансите, няма да имате причина за безпокойствие. Найвероятно шефовете, ще оценят работата ви и ще ви възнаградят финансово. В допълнение, в този момент може да получите приход от направени вложения преди време.

Здраве

През последните месеци в годината на кучето, здравето на доста от вас, ще бъде чудесно. Единственото нещо, на което си коства да обърнете внимание, е положението на храносмилателната система, изключително след средата на декември.

Месечен хороскоп за декември Стрелец

За представителите на зодия Стрелец, декември 2018г., ще бъде един от найуспешните месеци тази година. Сега всяка цел ще бъде постижима, колкото и да е огромна. Късметът ще бъде на ваша страна, по тази причина използвайте верния миг, с цел да осъществите всичките си проекти и фантазии. Не губете и секунда от скъпоценното си време и извличайте максимума от всичко. Всяка пропусната опция, ще бъде окончателно изгубена и няма да може да се компенсира, даже с спомагателни старания. Този месец е оправдано да положите основите за триумф, през идващите години. Колко огромен ще бъде той, ще предопредели шанса на вашият знак.

Любов и семейство

През декември, ще се радвате и наслаждавате на любовта. Някои ще се втурнат с главата напред в любовните завършения, други ще предпочетат тихите и хармонични връзки. Какви ще бъдат вашите дейности, не е толкоз значимо, по значимо е да живеете и да се радвате на живота с цялостна мощ, а не частично. Сега ще се предадете на любовта изцяло, ще бъдете изпълнени с нея и ще я излъчвате. Ще станете доста по-уверени, а самочувствието, ще ви даде мощ, да прескочите и планини. Вашето обаяние и харизма, ще бъдат зашеметяващи. Също по този начин този месец е добър за подсилване на непрекъснатите ви връзки, в това число и брака. Може би, да осъществите сватбата на фантазиите си през декември, няма да можете, само че най-малкото може да назначите дата за подписване на брак. Семейните двойки в този момент, ще си върнат изгубеното взаимно съгласие, а хармонията и романтиката в връзките, ще се възобнови с нова мощ. Вероятно през декември, ще може да отидете на втори меден месец.

Кариера и финанси

Ако от дълго време сте се замислили да измененията специалността си, то през декември е време да действате. В този интервал събитията, ще ви поддържат и ще ви оказват помощ по всички вероятни способи. Не би трябвало обаче да разчитате единствено на тях и да седите бездейни, а да работите с цялостния си потенциал. Всяко от вашите умствени или физически старания, ще бъде оценено и възнаградено. Не се опасявайте да поемете самодейността, да предложите нови и забавни хрумвания, в този момент те ще получат единствено благосклонно утвърждение. Сега, ще има опция да усвоите нови области, като доста ще подобрите квалификацията и професионалното си равнище. Залог за вашият триумф, този месец, ще бъде желанието да покажете себе си и здравословния кариеризъм.

Здраве

През декември, би трябвало да се погрижите за здравословното действие на сърцето и черния си дроб. Не злоупотребявайте с алкохола, в противоположен случай два от тези витално значими органи могат съществено да пострадат. Въпреки обилните трапези по празниците, би трябвало да покажете въздържаност и надзор. В останалото, ще бъдете изпълнени със мощ и сила, които би трябвало да бъдат ориентирани в вярно направление. Сега може да се отървете от нездравословните си привички.

Месечен хороскоп за декември Козирог

В навечерието на Новата година представителите на зодия Козирог, най-сетне ще намерят занятие, която в действителност, ще им харесва. През декември, ще може да определите вашите стремежи и цели и да изготвите явен проект за осъществяване на проектите си. Може би, от време на време ще чувствате подозрения по отношение на правилността на избора, само че съвета е, да не се поддавате на слабостта и да бъдете решителни. Сега събитията, ще ви оказват помощ, изключително при общуването и убеждаването на другите. Единственият негативен фактор, може да бъде разочарованието, което ще ви застигне по пътя към задачата. Няма да ви бъде елементарно, само че не губете религия в положителното и не се отхвърляйте.

Любов и семейство

Много от вас през декември, ще желаят да опитват във връзката си. Възможно е обаче истинските ви възгледи, да не се харесат на колегата ви. Необвързаните представители на вашият знак, в този интервал, също ще бъдат привлечени към нови чувства в любовта. Но бъдете готови за това, че множеството ще възприемат вашите желания, като нещо обидно и непристойно. Семейните този месец, ще страдат от не схващане от страна на фамилията. Всеки ще бъде ангажиран със личните си каузи и да се съберете дружно за решение на съответен проблем, ще бъде невъзможна задача. Всички ваши претенции и молби, няма да намерят отговор, тъй че не си хабете нервите. Заемете се с подреждането на дома, това ще ви помогне да се разсеете.

Кариера и финанси

През последния месец на 2018 година, не би трябвало да променяте мястото си на работа. Има огромна възможност вашият труд да бъде нежелателен или да попаднете в ръцете на измамници. Дори в случай че в актуалната си работа не сте удовлетворени от всичко, не бързайте да напускате. Може би в новата работа, ще се окажете в доста по-лоши условия от в този момент.

Заемете се през декември с приключването на значими служебни каузи, по този начин ще си освободите място за бъдещи достижения. По отношение на финансите, ще се сблъскате с проблеми като закъснели заплащания на заплата или закъснение на други пари. В този интервал, няма да може да разчитате на кариерно развиване, само че скоро ви чакат позитивни промени, по тази причина проявете самообладание.

Здраве

Декември, ще бъде травматичен интервал. Желателно е в този момент да спрете заниманията с деен спорт или с ремонтни работи. Онези, които мъчно се отхвърлят от физическо натоварване, се предлага да вършат дихателна гимнастика или йога. Също по този начин, би трябвало да бъдете безусловно умерени във всичко, с цел да не си развалите настроението преди Нова година.

Месечен хороскоп за декември Водолей

В края на 2018 година, представителите на зодия Водолей, ще се усещат изтощени и ще желаят да зарежат всичките си каузи и отговорности. Сега ще имате предпочитание, най-малко за малко да се отпуснете, да прекарате времето си в спокойна и приятна атмосфера. Този месец обаче, може да се сблъскате с непредвидени обстановки, в които ще би трябвало да действате независимо. Може би, такова състояние, ще ви изкара от строя и ще поискате да се откажете и захвърлите всичко и да се уедините. Но по този начин или другояче, се предлага да съберете силата си и да не давате унинието да ви завладее. Раздразнението и отчаянието, няма да траят дълго и всичко скоро ще бъде наред.

Любов и семейство

През декември, събитията, ще се подредят по този начин, че от време на време обичаният човек ще ви изнервя. За да не се стига до кавги и кавги, би трябвало да контролирате страстите си и да не се подавате на недостатъци. През втората половина на декември, ще имате опция да прекарвате дружно почивните дни. И по този начин, към края на месеца, различията ще стават все по-малко и по-малко и най-вероятно новогодишните празници, ще прекарате в атмосфера на доброволно забавление. Семейните представители на вашият знак, в този интервал може да срещнат някои проблеми, които ще би трябвало бързо да бъдат решени. Ако деянията самодейност и не се смутите, тогава обстановката бързо ще се уталожи. В противоположен случай, в случай че оставяте нещата сами на себе си, рискувате да срещнете същите усложнения в близко бъдеще и тогава ще бъде доста по-трудно да разрешите казуса.

Кариера и финанси

В началото на декември, нещата могат да не се развиват по този начин, както бихте желали. Вероятно в този момент ще срещнете някои компликации, с които не желаете да се занимавате, само че ще би трябвало да го извършите. Препоръчително е, да преодолеете слабостите си, да отхвърлите всевъзможни подозрения и да започнете да действате. По отношение на финансите, не би трябвало да разчитате на шанс, а да работите интензивно за възнаграждението си. Също по този начин, може да се случи, да не получите предстоящо заплащане. Не правете от това покруса, ще имате задоволително пари за заслужен живот. Може би това няма да е найуспешният месец в професионалната ви активност, само че в случай че се концентрирате, тогава ще бъде доста по-лесно да оцелеете в този интервал. Не се съсредоточавайте единствено върху проблемите, спомнете си за идните празници и се подгответе да се забавлявате.

Здраве

През декември, може да се почувствате изтощени и апатични. Възможно е някои от представителите на вашият знак, да изпаднат в къса меланхолия. За връщането ви в дейния живот и възстановяване на прочувственото положение, ще оказват помощ на тонизиращите питиета и релаксиращите разтривки. До края на месеца, от неприятното въодушевление и депресията няма да остане и диря.

Месечен хороскоп за декември Риби

През декември 2018 година, представителите на зодия Риби, не би трябвало да се стремят да угаждат на всички и незабавно. На първо място, би трябвало да определите вашите лични цели. Обърнете внимание на мненията единствено на тези, с които ще работите в този интервал. Именно, тези хора, в този момент ще имат въздействие върху кариерата ви. Може би, ще съумеете да намерите настойници, които ще ви оказват помощ с помощта на техния опит и висок обществен статус. Възможно е да бъдете поканени на среща в неофициална атмосфера. Преди да се съгласите, добре помислите, имате ли доверие на тези хора на 100%.

Любов и семейство

В началото на зимата, е добре да бъдете по-решителни и по-склонни да взимате самодейността в свои ръце. Не се опасявайте да извършите първата крачка, звънете, канете на срещи. Може би не всички връзки стартирани в този интервал, ще бъдат съществени и трайни, само че многочислените незабравими моменти и приятни мемоари, са ви обезпечени. Живейте и обичайте през днешния ден, без да изграждате дълготрайни проекти. Тези, които към този момент са в непрекъсната връзка, в този момент ще се уморят от непрекъснати претенции и искания от втората си половинка, което ще провокира напрегната обстановка. Все отново до края на месеца атмосферата, последователно ще се усъвършенства. В фамилните двойки, връзките също ще бъдат много напрегнати. Малките кавги и недоразумения, могат да ви изкарат отвън нерви. Но каквото и да е, би трябвало да бъдете търпеливи, тъй като това са дребни неща, които може умерено да преживеете. Всеки проблем може да бъде решен, с диалози и намирането на компромис.

Кариера и финанси

През декември, ще бъдете привлечени към финансови опасности. Възможно е в този интервал, да получите по едно и също време няколко капиталови оферти. В тази обстановка е целесъобразно да разчитате на личната си вътрешен глас, която ще ви подскаже вярното решение. В края на месеца, представителите на зодия Риби, ще създадат поредност от огромни покупки. Всъщност, това ще бъде печеливша инвестиция, защото тези ново закупени неща, ще бъдат потребни и ще ви служат дълго. Също по този начин, би трябвало да наблюдавате, за изплащането на всички задължения и заеми до края на годината. Що се отнася до работата, в този момент към вас, постоянно ще се обръщат сътрудници за помощ. Не отхвърляйте, тъй като заради своята неприкритост, ще може да заслужите добра известност в колектива.

Здраве

През декември би трябвало да се откажете от прекомерното физическо натоварване, защото това може да има негативно влияние върху здравето ви. По-старото потомство, би трябвало да обърне внимание на положението на талията и бедрата и да внимава за травматични обстановки. В останалото, този месец ще бъде удобен, може да се заемете с възстановителни процедури, да вземем за пример унищожаване на остарели белези и рани.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР